Enkele woorden over Vermeul

METADATA-START

Onderneming

Vermeul BV is al bijna 35 jaar specialist op het gebied van inspectie, reparatie, levering en montage van roestvast stalen compensatoren, weefselcompensatoren en rookgaskleppen.

Daarbij wordt exclusief samengewerkt met gerenommeerde partners.

Sinds begin 2016 maakt Vermeul deel uit van de Dekomte Group, een van ’s werelds grootste producenten van weefselcompensatoren. Hierdoor is een ijzersterke combinatie ontstaan van producent en serviceorganisatie die zeer dicht bij de afnemers staat waardoor relaties nog sneller en beter geholpen kunnen worden.

De toegevoegde waarde die Vermeul biedt is de expertise die men in bijna 35 jaar heeft opgebouwd op het gebied van specifieke toepassingsgebieden van compensatoren en rookgaskleppen in onder andere de (petro)chemie, raffinaderijen, afvalverbrandingsinstallaties en staalindustrie. Mede hierdoor kan Vermeul snel de juiste oplossing aanbieden voor een technisch probleem bij haar afnemers.

Missie

Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid door foutloze, technische kwaliteitsproducten te leveren, werkzaamheden optimaal uit te voeren en afspraken met onze industriële afnemers in Europa altijd na te komen.

 

Voor ons bedrijfsprofiel, klik op: Brochure

 

maak kennis met Vermeul

Bert-Jan Mostert

Bert-Jan Mostert

Directeur
Hedwig Piepenbrink van Tol

Hedwig Piepenbrink van Tol

Secretaresse
Jasper Kraan

Jasper Kraan

Operationeel manager / VGM coördinator
Jeroen Klompmaker

Jeroen Klompmaker

Werkvoorbereider
Ronald van Dam

Ronald van Dam

Werkvoorbereider

   Wij zijn op zoek naar een Sales Engineer (buitendienst)

Vermeul B.V. is leverancier van componenten voor rookgassystemen, waaronder compensatoren en rookgaskleppen. We zijn een klein “no-nonsense” bedrijf waar het persoonlijke contact met zowel de collega’s als de opdrachtgevers op nummer 1 staat.
Onze doelmarkten zijn (petro) chemische industrie en raffinaderijen, afvalverbrandingsinstallaties, staalindustrie, installatiebedrijven, energiecentrales, etc.

Werkzaamheden:
Jouw taak bestaat uit het aanbrengen van nieuwe klanten en het onderhouden van de contacten met bestaande klanten. Onze relaties bevinden zich in heel Nederland met de focus op gebieden rond Amsterdam, Rotterdam, Moerdijk maar ook Zeeland en Limburg.

Gevraagd wordt:
Wij zoeken iemand met een werktuigbouwkundige opleiding op MTS / HTS niveau met een brede interesse in techniek en een commerciële doortastendheid. Woonachtig in het westen van Nederland.

Geboden wordt:
Een veelzijdige baan in een informele omgeving. Hierbij horen natuurlijk een goed salaris, auto, laptop, telefoon, semi-collectief pensioen, WIA/WGA verzekering en bij behaalde omzetdoelstelling een eindejaar bonus. Uitzicht op een vast contract.

 

 

Mocht je de volledige profielomschrijving willen ontvangen of telefonisch nader geïnformeerd willen worden neem dan contact met ons op: 0172 509980.

Voor het insturen van je sollicitatiebrief met CV: h.piepenbrink@vermeul.nl

Vermeul B.V.
T.a.v. mevrouw Hedwig Piepenbrink–van Tol
Tuinderij 27
2451 GG Leimuiden