Enkele woorden over Vermeul

METADATA-START

Onderneming

Vermeul BV is al 40 jaar specialist op het gebied van inspectie, reparatie, levering en montage van roestvast stalen compensatoren, weefselcompensatoren en rookgas- en hete lucht kleppen.

Daarbij wordt exclusief samengewerkt met gerenommeerde partners.

Sinds begin 2016 maakt Vermeul deel uit van de Dekomte Group, een van ’s werelds grootste producenten van weefselcompensatoren. Hierdoor is een ijzersterke combinatie ontstaan van producent en serviceorganisatie die zeer dicht bij de afnemers staat waardoor relaties nog sneller en beter geholpen kunnen worden.

De toegevoegde waarde die Vermeul biedt is de expertise die men in 40 jaar heeft opgebouwd op het gebied van specifieke toepassingsgebieden van compensatoren en rookgaskleppen in onder andere de (petro)chemie, raffinaderijen, afvalverbrandingsinstallaties en staalindustrie. Mede hierdoor kan Vermeul snel de juiste oplossing aanbieden voor een technisch probleem bij haar afnemers.

Missie

Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid door foutloze, technische kwaliteitsproducten te leveren, werkzaamheden optimaal uit te voeren en afspraken met onze industriële afnemers in Europa altijd na te komen.

Voor ons bedijfsprofiel, klik op: BROCHURE VERMEUL

Voor een nadere kennismaking met Dekomte:     

maak kennis met Vermeul

Bert-Jan Mostert

Bert-Jan Mostert

Directeur
Hedwig Piepenbrink van Tol

Hedwig Piepenbrink van Tol

Financieel / secretarieel medewerker
Jasper Kraan

Jasper Kraan

Operationeel manager / VGM coördinator
Jeroen Klompmaker

Jeroen Klompmaker

Werkvoorbereider
Ronald van Dam

Ronald van Dam

Werkvoorbereider